seura

Gracie Barra Kouvola on vuonna 2005 perustettu Brasilialaisen Jujutsun (BJJ) erikoisseura.

Omalla salillamme tarjoamme lukuisia eri BJJ-ohjelmia eri harrastajaryhmille, aloittelijoista edistyneisiin ja lisäksi ikäryhmiä miltei vauvasta vaariin. Haluamme monipuolisella ohjelmatarjonnalla mahdollistaa kaikille elämänlaadun parantamisen jujutsun kautta itsepuolustuksen oppimisen ja kyvyn pitää huolta terveydestään hauskalla ja tehokkaalla tavalla. Gracie Barran arvomaailmassa hyvä yhteishenki ja ilmapiiri salilla ovat äärimmäisen tärkeässä asemassa.

Voit myös halutessasi haastaa itseäsi lisää ja lähteä mukaan jujutsun kilpailuihin tähtäävään tavoitteelliseen harjoitteluun. Ottelijamme ovat menestyneet hyvin niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin kilpailuissa.

Ympärivuotisen aloittelijoiden ohjelman (GB1) ansiosta sinun ei tarvitse odotella ja etsiskellä tulevaa peruskurssia, vaan voit liittyä mukaan milloin vain!

Tervetuloa mukaan!

 • 1
  Tule tutustumaan!

  Etsitään yhdessä sinulle sopiva aloitustunti, johon voit tulla tutustumaan ja treenaamaan!

   Ota yhteyttä!

 • 2
  Opit itsepuolustusta Jujutsun avulla ja pidät samalla huolta terveydestäsi.

  Gracie Barran arvomaailmassa painotetaan hyvää yhteishenkeä ja tarjoamme monipuolista treeniä.

 • 3
  Ohjelmat pyörivät ympäri vuoden!

  Sinun ei tarvitse odotella seuraavaa aloittavaa peruskurssia, vaan voit aloittaa treenaamisen heti! Tutustu ohjelmiin tästä!

tilat

Tilamme käsittävät yli 200 nelimetriä paksua tatamia, joka soveltuu oivallisesti myös heittoharjoitteluun. Naisille ja miehille löytyvät omat pukukaapeilla varustetut pukuhuoneet, vessat ja suihkut. Miesten suihkun yhteydessä on myös sauna. Tatamin yhteydessä meillä on myös vapailla painoilla, kahvakuulilla ja kehonhuoltovälineillä varustettu tila toiminnalliseen harjoitteluun.

Meille on myös helppo tulla omalla autolla ja salin edessä on ilmainen pysäköintialue. Myös paikallisliikenteen bussi nro 1 pysäkki löytyy kävelymatkan päästä Kuusaantieltä.

Salin osoite on Juholankatu 8, Kouvola (lähellä Prismaa).

kiinnostaisiko jujutsu?
tule tutustumaan gb kouvolaan!
ota yhteyttä