Siirry suoraan sisältöön

Harjoittele ajanmukaisissa tiloissa

Avasimme nykyaikaiset toimitilamme alkusyksystä 2023. Haluamme pitää huolta siitä, että tilamme mahdollistavat asianmukaisen ja erityisesti turvallisen harjoittelun kaikille. Olemme panostaneet myös tilojemme viihtyvyyteen ja toimivuuteen.

Tiloissamme on kaksi erillistä tatamialuetta. Päätatamia käytetään päivittäisten harjoitusten toteuttamiseen. Erillinen pikkutatami on tarkoitettu muuhun oheisharjoitteluun. Pikkutatamin yhteydessä on myös erilaisia harjoitusvarusteita omatoimiseen harjoitteluun.

GB Kouvola - Facilities

Tiloissamme on heti sisääntulon yhteydessä viihtyisä lounge-alue, jossa vaikkapa perheenjäsenet voivat odotella harjoitusten ajan. Aulatilassa ovat nähtävissä kaikkien harjoitusryhmiemme opetussuunnitelmat sekä perinteistä muistuttava Legacy Wall. Lisäksi tiloistamme löytyy pieni neuvottelunurkkaus, jota voi omien sisäisten koulutustumme lisäksi, käyttää esimerkiksi etätöiden tekemiseen, sillä välin kun perheen nuorimmat ovat tatamilla harjoittelemassa.

Tiloissamme ovat myös erilliset pukuhuoneet miehille ja naisille. Molemmissa pukuhuoneissa on WC:t sekä suihkut. Pukuhuoneista löytyvät myös lukittavissa olevat pukukaapit kaikille.

Huolehdimme tilojemme siisteydestä päivittäin. Tatamialueet puhdistetaan ja desinfioidaan päivittäin.

Copyright – Gracie Barra Finland 2023