Siirry suoraan sisältöön

Ryhmät ja harjoitusohjelmat

GB 1 program

Aloittelijat

GB1-perustekniikkaryhmä aikuisille (16v+), joka harjoittelee kahdesti viikossa. Aloittelijoille ja edistyneemmille perustekniikoiden kertaamiseen. GB1-ryhmässä voit aloittaa oman jujutsupolkusi.

Edistyneemmät

GB2 ja GB3 edistyneempien ryhmät aikuisille (16v+), joka harjoittelee kahdesti viikossa. GB2 valkoisen vyön 3. asteesta ylöspäin.ja GB3 sinisestä vyöstä ylöspäin.

Naiset

GBF-perustekniikkaryhmä vain naisille (16v+), joka harjoittelee kahdesti viikossa. Tarkoitettu niin vasta-alkajille kuin jo lajissa edistyneemmillekin harrastajille. Naiset voivat aloittaa jujutsupolkunsa GBF tai GB1-
GBK program

Lapset ja nuoret

GBK-ryhmät lapsille ja nuorille (3-15v), jotka harjoittelevat kahdesti viikossa. Kehonhallinnan ja koordinaation harjoittamista hauskalla tavalla, samalla kuin kehitetään lajitaitioja. ikäjakauman mukaan useita erillisryhmiä.

Jokaisessa harjoitusryhmässä toteutamme 16-viikkoisia opetussuunnitelmia eli Gracie Barran Curriculumia. Sama opetussuunnitelma on käytössä maailmanlaajuisesti kaikissa Gracie Barran jujutsu-kouluissa. Naisten GBF-ryhmä on tässä suhteessa poikkeus, sillä sen opetussuunnitelma etenee 8-viikon jaksoissa. Kaikkien harjoitusryhmien viikoittaiset ohjelmat ovat nähtävillä tuloaulassamme.

Viikoittainen harjoitusohjelmamme

Onko sinulla kysyttävää?

Ota yhteyttä ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Copyright – Gracie Barra Finland 2023